2014. szeptember 27., szombat

~ Sziasztok! ~


Sziasztok! 

Mint látjátok, új blogom van, már több ideje gondolkoztam azon, hogy megnyissam-e, és most - mint látjátok - a blog megnyitotta kapuit.

Ezen a blogon nem egy, hanem 4-5 történetet szeretnék publikálni, mindegyiket egy bandáról, de külön-külön tagok lesznek a főszereplők. Az utolsóban pedig mindegyikük főszerepet fog kapni - mondjuk az összesben, de mindegy.

Ez a banda pedig nem más, mint - akik olvassák a másik két blogom, ne nézzenek hülyének, nem lett olyan nagy pártfordulásom, hogy az előző kedvenceimet nem szeretem már, és rászokok a pop bandákra - az 5SOS.

Az elsőnek Michael lesz a főszereplő, hiszen ő a kedvencem az összes fiú közül. Hogy miért? Mert ő más, mint a fiúbandák tagjainak nagy része - színes haj, piercing, fültágító, és bandás póló.

Mindegy is, nem untatlak tovább titeket, már csak annyit akarok mondani, hogy a másik két blogom - a Kill Yourself, és az It's so Easy! - most egy kicsit szünetel, de megpróbálom minél előbb írni rá a részeket.

Köszi annak, aki végigolvasta - aki nem, annak is, hogy ha rákattintott a blogra, legalább a "Sziasztokot" látta -, a prológus nemsokára - pár perc múlva - felkerül.

  (A részek szombatonként lesznek!)


April xx